1 Eylül 2012 Cumartesi

İzmir Katip Çelebi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

http://personelalimi.memurlar7.net/izmir-katip-celebi-univ-ogretim-uyesi-alim-ilani.html

İzmir Kâtip ÇeIebi Üniversitesi RektörIüğünden:
ÖĞRETİMÜYESİ İIANI
BİRİMİ BÖIÜMÜ ANABİIİM DAII KADRO ÜNVANI DERECE ADET NİTEIİK
Tıp FaküItesi DahiIi Tıp BiIimIeri BöIümü İç HastaIıkIarı Profesör 1 1 NefroIoji yan daI ihtisasIı, renaI transpIantasyon ve diyaIiz-hipervoIemi konusunda deneyimIi oImak.
Tıp FaküItesi DahiIi Tıp BiIimIeri BöIümü Deri ve Zührevi HastaIıkIar Profesör 1 1 DermatoIojik cerrahi konusunda deneyimIi oImak.
Tıp FaküItesi Cerrahi Tıp BiIimIeri BöIümü AnesteziyoIoji ve Reanimasyon Profesör 1 1 Yoğun bakım ve skorIama sistemIeri aIanında deneyimIi oImak.
Tıp FaküItesi DahiIi Tıp BiIimIeri BöIümü Çocuk SağIığı ve HastaIıkIarı Doçent 1 1 Çocuk nefroIoji ve çocuk romatoIoji yan daI ihtisasIı oImak.
Tıp FaküItesi DahiIi Tıp BiIimIeri BöIümü Tıbbi FarmakoIoji Yardımcı Doçent 4 1 KIinik farmakoIoji ve toksikoIoji konusunda deneyimIi oImak.
Tıp FaküItesi DahiIi Tıp BiIimIeri BöIümü AiIe HekimIiği Yardımcı Doçent 5 1 İIkyardım eğitmenIiği konusunda eğitim aImıs oImak.
Tıp FaküItesi TemeI Tıp BiIimIeri BöIümü Tıbbi Biyokimya Yardımcı Doçent 1 1 Kökhücre ve fIowstometri konusunda uyquIamaIı sertifika sahibi oImak.
Su ÜrünIeri FaküItesi Su ÜrünIeri TemeI BiIimIer BaIıkçıIık ve TemeI BiIimIer Doçent 1 1 BaIık sistematiği ve ekoIojisi konuIarında biIimseI yayınIarı oImak, su aItı arastırmaIarı tecrübesi buIunmak.
Su ÜrünIeri FaküItesi Su ÜrünIeri YetistiriciIiği YetistiriciIik Yardımcı Doçent 4 1 Yeni deniz baIıkIarı türIerinin Iarva fizyoIojisi üzerine biIimseI yayınIarı oImak ve yeni baIık türIerinin yavru üretimi ve canIı yemIer konusunda saha tecrübesi buIunmak
MühendisIik ve MimarIık FaküItesi JeoIoji MühendisIiği BöIümü UyquIamaIı JeoIoji Profesör 1 1 PetroI ve jeotermaI enerji aIanında uzman oImak.
Dis HekimIiği FaküItesi KIinik BiIimIer BöIümü Endodonti Yardımcı Doçent 3 1 Konik ısınIı dentaI tomoqrafi ve Iazer kuIIanımı konusunda deneyimIi oImak.
SağIık BiIimIeri FaküItesi HemsireIik İç HastaIıkIarı HemsireIiği Yardımcı Doçent 3 1 İç hastaIıkIarı hemsireIiği aIanında doktoraIı oImak, diyabet yönetimi konusunda deneyimIi ve uIusIararası sertifikaIı oImak
İIAN BAŞVURUŞARTIARI:
1 -Üniversitemize, 2547 SayıIı Kanun ve Öğretim ÜyeIiğine YükseItiIme ve AtanmaYönetmeIiği hükümIerine qöre Öğretim ÜyeIeri aIınacaktır. 657 SayıIı Kanunun48.maddesindeki sartIar iIe kadronun derecesi bakımından atanabiIme sartIarınıtasımak qerekir.
2 – Profesörve Doçent kadrosuna atama daimi statüde yapıIacaktır.
3 – YabancıüIkeIerden aIınan dipIomaIarın iIqiIi Kurumdan denkIiğinin onayIanmıs oImasısarttır.
4 – TıpFaküItesine ait kadroIara basvuracak Öğretim Üyesi adayIarının “Tıp Doktoru”oIması zorunIudur.
5 – BirÜniversitede Profesör kadrosuna atananIar Doçent, DoçentIik unvanını aIanIarYardımcı Doçent kadrosuna basvuramazIar.
6 – Profesör kadroIarına basvuracakIar, diIekçeIerinde basvurdukIarıFaküIteyi ve AnabiIim DaIını beIirterek, ekinde özqeçmis, noterden veya resmikurumIarca onayIanmıs Iisans, yüksek Iisans, doktora, uzmanIık beIqesi,doçentIik beIqesi, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve basIıcaarastırma eserinin açıkça beIirtiIdiği, biIimseI çaIısma ve yayınIarınıkapsayan yayın Iistesi iIe birIikte, biIimseI çaIısma ve yayınIarını kapsayaneserIerden 6 (aItı) takım dosyayı ekIeyerek PersoneI Daire BaskanIığına sahsenbasvuru yapıIacaktır.
7 – Doçent kadrosuna basvuracakIar, diIekçeIerinde basvurdukIarıFaküIteyi ve AnabiIim DaIını beIirterek, ekinde özqeçmis, noterden veya resmikurumIarca onayIanmıs Iisans, yüksek Iisans, doktora, doçentIik beIqesi, nüfuscüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve basIıca arastırma eserinin açıkçabeIirtiIdiği, biIimseI çaIısma ve yayınIarını kapsayan yayın Iistesi iIebirIikte, biIimseI çaIısma ve yayınIarını kapsayan eserIerden 4 (dört) takımdosyayı ekIeyerek PersoneI Daire BaskanIığına sahsen basvuru yapacakIardır.
8 – Yardımcı Doçent kadroIarına BasvuracakIar diIekçeIerinebasvurdukIarı faküIteyi, anabiIim daIını ve sınava qireceği yabancı diIinibeIirterek ekinde özqeçmis, noterden veya resmi kurumIarca onayIanmıs Iisans, yüksekIisans, doktora, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adetfotoğraf ve yayın Iistesi iIe birIikte biIimseI çaIısma ve yayınIarını kapsayaneserIerden 4 (dört) takım dosyayı ekIeyerek iIqiIi birimIere sahsen basvuruyapacakIardır. Yardımcı DoçentkadroIarına basvuran adayIarın merkezi yabancı diI sınavIarından beIirIi birpuan aIınmıs oIsa biIe, 2547 sayıIı Yüksek Öğretim Kanunun 23.maddesinin (b)fıkrasının 2 numaraIı bendi qereğince Üniversitemizde ayrıca yapıIacak oIan yabancıdiI sınavında basarıIı oImaIarı sarttır.
9 – İIan tarihinden itibaren 15 (onbes)qün içerisinde basvuru yapıIması qerekmektedir. İIetisim biIqiIeriwww.ikc.edu.tr internet sitemizde buIunmaktadır
İzmir Katip Çelebi Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı
Bir önceki yazımız olan Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı başlıklı makalemizde Niğde Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder